Верзија 1.0 
Почетна Контакт Мапа на сајтот 
 
СМС Сандаче Моја сметка
БЕСПЛАТНИ СМС КОН СИТЕ МРЕЖИ ВО МАКЕДОНИЈА
Специјални понуди на најразлични производи, услуги и многу, многу повеќе...

Бидите и Вие дел од најмоќната маркетинг мрежа!
Нов член? Регистрирај се тука!
 
 
со добивање на рекламни СМС и ММС
со добивање на рекламнa е-пошта
со пополнување на интернет анкети
со играње на рекламни интернет игри
со улога на таен купувач
повеќе
 
испраќање на бесплатни веб СМС
е-ваучери за вашиот мобилен
производи во партнерската мрежа
услуги во партнерската мрежа
паричен надомест
повеќе
 
со портал на забавни содржини
со специјални понуди на производи
со специјални понуди на услуги
со вести за интересни настани
 
повеќе
 
Рекламирајте се со нас
Рекламирајте се и истражувајте со нас, преку прецизно таргетирање и промотивни цени.

Контактирајте не!
 
Специјализирани маркетинг услуги
> Вирален СМС мобилен маркетинг
> Директен СМС мобилен маркетинг
> Bluetooth мобилен маркетинг
> Телемаркетинг и Телеанкети
> Веб банери и Веб СМС банери
> Интернет анкети
> Рекламни интернет и мобилни игри
> Фокус групи и тајни купувачи
 
Мрежна маркетинг интелигенција
Напредни маркетинг истражувања и кампањи, според соодветни научни методи и бизнис практики, за остварување на најдобри резултати и највисоки стапки на поврат на инвестираните средства.

Наши клиенти:  
Bluezone — Интелигентен линк до потрошувачите и ефективно надополнување на промотивниот маркетинг микс, преку употреба на најсовремени ИКТ и маркетинг практики.
 
Новости и настани
 
 
 

RapidSSL Seal
  ЗАРАБОТУВАЈ  
 
  КОРИСТИ  
 
  ИНФОРМИРАЈ СЕ  
 
   

 
 
 
Copyright © 2011, Bluezone - За нас | Услови за употреба | Политика на приватност | Политика против небарани комуникации