Верзија 1.0 
Почетна Контакт Мапа на сајтот
СМС Сандаче Моја сметка
    

КОНТАКТ

*Доколку сликата покажува Оn-line, можете да не контактирате во реално време, преку прозорец за разговор со нашиот Центар за подршка.ЗА ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ, МАРКЕТИНГ И ПРЕДЛОГ СОРАБОТКА:

БЛУ ЗОУН ДОО
Ул. Беласица бр. 2 (Управна Зграда, Скопски Саем)
1130 Скопје

тел: +389 02 3 218 315
факс: +389 02 3 218 316


ЗА ПОСТОЕЧКИ ЧЛЕНОВИ:


ЗА ПРИЈАВА НА НЕБАРАНИ КОМУНИКАЦИИ:


ЗА ПОСТОЕЧКИ КЛИЕНТИ:


ЗА ПОСТОЕЧКИ ПАРТНЕРИ:
Заради заштита од најразлични робот скрипти кои вршат автоматско прибирање на адреси за е-пошта, горенаведените адреси се дадени во слика.


 
 
Copyright © 2011, Bluezone - За нас | Услови за употреба | Политика на приватност | Политика против небарани комуникации